RAMAZAN ŞENLİKLERİ CERİT YENİYAPAN'DA DEVAM ETTİ

CERİT YENİ YAPANLILAR EĞLENCEYE DOYDU

Şehitkamil Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ramazan şenlikleri köylere kadar ulaştı. Şehir merkezindeki mahallelerin ardından köylere kadar ulaştırılan şenlikler vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşatıyor.Her gün farklı bir mahallede gerçekleştirilen ramazan şenliği etkinlikleri Cerit Yeniyapan köyünde devam etti. Renkli görüntülere sahne olan Cerit Yeniyapan Köyü ramazan şenliği etkinliklerine köy halkı yoğun ilgi gösterirken köy çocukları Hacivat karagöz oyunları, animasyon gösterileri, tiyatro oyunları ile eğlenceyi doyasıya yaşadı.

CERİT YENİYAPANLILAR BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapma şansı verdiği için Şehitkamil Belediyesine teşekkürlerini dile getiren Cerit Yeniyapan köy muhtarı Adnan Aslanoğlu, “Şehitkamil Belediyesi’ne ve başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na bize bu eğlenceyi yaşattığı için çok teşekkür ediyoruz. Köy yerinde böyle etkinliklere pek alışık değiliz. Ramazanın coşkusunu bu aktiviteler ile eğlenerek geçirmek çok güzel” şeklinde konuştu.