RIDVAN FADILOĞLU 'NDAN ZİRVE ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

           

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, Mütevelli Heyet Başkanı Taner Nakıboğlu,Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Hakan Asyalı ve  Genel Sekreter İhsan Palta’yı ziyaret ettiler.

FADILOĞLU; ÜNİVERSİTELERİMİZLE HERZAMAN İŞBİRLİGİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

            Gaziantep’te yeni bir üniversitenin eğitime başlamasının son derece sevindirici olduğunu belirten Başkan Fadıloğlu, Üniversite ile her türlü işbirliğine açık ve hazır olduklarını söyledi. Zirve Üniversitesi’nin Gaziantep’e eğitim alanında önemli bir değer katacağını ifade eden Başkan Fadıloğlu, “Yerel yönetimler olarak, bilim yuvası olan üniversitelerimizle ortak projeler yapmaya her zaman hazırız. Çünkü, bilimsel alt yapısı sağlam olan sosyal projelerin toplumda daha etkili olacağının bilincindeyiz” dedi. Zirve üniversitesinin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Fadıloğlu, Üniversiteyi gezerek  akademisyenlere ve öğrencilere başarılar diledi.


            Gaziantep Zirve Üniversitesi
Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, Ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek,  Gaziantep’e böyle bir üniversite kazandırabildikleri için çok mutlu olduklarını söyledi “Gaziantep sanayi ve üretim konusunda dünyada hatırı sayılır bir şehir. Üretim gücüyle, ihracatıyla Türkiye’nin model kentlerinden birisi olan Gaziantep’i eğitim konusunda da model kent yapmak için –üniversiteler şehri Gaziantep- sloganıyla bu yola çıktıklarını ve Gaziantep’in eğitim konusunda çıtasını daha da yükseklere taşımamız ve beyin göçünün önüne geçmemiz gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

            Mütevelli Heyet Başkanı Taner Nakıboğlu ise Ziyaretinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na bir plaket takdim etti.