RIDVAN FADILOĞLU GTO MECLİSİNDE ÇALIŞMALARINI SUNUM GÖSTERİSİ İLE ANLATTI

            Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

    

              Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçede yaptıkları hizmetleri Gaziantep kamuoyuyla daha yakından paylaşmak amacıyla ziyaretlere başladı. İlk olarak, Gaziantep Ticaret Odası’nın Kasım ayı meclis toplantısına konuk olan Başkan Fadıloğlu, 29 Mart 2009’dan bugüne kadar yaptıkları çalışmaları tek tek anlattı.

                Özelilkle ilçenin geleceği konusunda aldıkları tedbirlere değinen Başkan Fadıloğlu, müşterek akılla hareket ettiklerinin de altını çizdi.

GTO MECLİS ÜYELERİ FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

                Başkan Fadıloğlu’nu slayt gösterimiyle yaptığı sunum sonrası söz alan bazı meclis üyeleri, yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür ederken, bazı sorunları da dile getirdiler. Sunumun sonunda ise, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na bir plaket takdim eden Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, “GTO gerçekten çok iyi bir yönetici yetiştirmiş, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

                Başkan Fadıloğlu ise, plaketi kabul ederken Gaziantep Ticaret Odası’ndan çok iyi tecrübeler edindiğini belirterek, “Sivil toplumun önemini çok iyi bilen birisi olarak, Şehitakim ilçemize hizmet götürürken de tüm kesimlerle görüş alış-verişlerimizi sürdürüyoruz. Beni sabırla dinleyen başta meclis başkanımız olmak üzere tüm herkese teşekkür ediyorum” dedi.