RIDVAN FADILOĞLU İLE ÖĞRENCİLER EL ELE ÇEVRE VERİP ŞENLİĞİNİ KUTLADILAR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Dülükbaba Mesire Alanı’nındaki şenliğe, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Er, Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Çevre ve Orman İl Müdürü Mesut Niziplioğlu, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel, İl Genel Meclisi ve Şehitkamil Belediye Meclisi üyeleri, Protokol Mensupları, Öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Başkan Fadıloğlu; “Çevre Bizlere Emanettir”

Çevre Şenliği’nin açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu; gelecek nesillere güzel ve yaşanabilir bir kent bırakmak için öğrencilerle birlikte çalıştıklarını söyledi.

Başkan Fadıloğlu; “Bi Dünya Yeşil’le başladığımız çevre projesine, Yeşil Okul Projesi’yle devam ediyoruz. Bu yıl 20 okulun katıldığı projeye önümüzdeki yıllarda daha fazla katılım sağlayarak öğrencilerimizin çevre bilinci edinmesine yardımcı olcağız.

Yaşadığımız çevre bizden önceki nesillerin bizlere emanetidir. Bizler bu emaneti koruyup geliştirerek gelecek nesillere bırakmak istiyoruz. Çevre koruma, atık yönetimi ve geri dönüşüm projelerine devam edeceğiz, bizlerin temennisi daha çok okulu bu çalışmalara dahil etmektir” dedi.


Folklor Gösterisi ve Mangal Servisi Yapıldı

Açılış konuşmasından sonra, Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi Folklor ekipleri davetlilere gösterilerini sundu. Daha sonra ise şenliğe katılan öğrenci ve davetlilere mangal servisi yapıldı.

Yemeğin ardından Başkan Fadıloğlu ve çocuklar çalan müzik eşliğinde eğlenceli dakikalar yaşadı. Yapılan çevre gezisinde bölgedeki atıkların hep birlikte toplanmasıyla son bulan şenlik, önümüzdeki dönemlerde de devam edecek.