RIDVAN FADILOĞLU'NA İHH'DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

OKUDAN; EMEĞİ GEÇEN PERSONELE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Önceki ay Filistin’e destek amaçlı Londra’dan yola çıkan ve 1 gece Gaziantep’te konaklayan “Filistin’e Özgürlük Konvoyu’na” ev sahipliği yapan Şehitkamil Belediyesi’ne teşekkür ziyaretinde bulunan (İHH) Gaziantep Şube Başkanı Şükrü Okudan Başkan FADILOĞLU’na ve Başkan vekili Abuldulcebbar ÖZKARA’yı göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı Teşekkür Beratı verdiler. Kafilenin Atatürk Spor ve Kültür Merkezi’nde son derece güzel bir şekilde ağırlandığına dikkat çeken Okudan, “ Başta Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere tüm emeği geçen personele teşekkür etmek için başkanımızın yanına geldik. Konvoyda bulunan çeşitli dinlere mensup insanlar gösterilen ilgi karşısında bizlere teşekkürlerini ilettiler. Şehitkamil Belediyesi’nin böylesi bir olayda göstermiş olduğu yakın alaka bizleri de memnun etmiştir.  Belediyemize derneğimiz adına sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

FADILOĞLU:  BU BİR İNSANLIK GÖREVİDİR

Şehitkamil belediye başkanı Rıdvan FADILOĞLU ise (İHH) dernek başkanı ve yönetimini ziyaretinden dolayı son derece memnun olduklarını söyledi. Filistin’e  yardım konvoyuna yardımcı olmalarını bir insanlık görevi çerçevesinde düşünülmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan FADILOĞLU “dünyanın dört bir yanından gönüllü olarak Filistin’e giden ve yardım ulaştıran kardeşlerimize teşekkür etmek lazım çünkü teşekkürü onlar hak ediyor bizler sadece bir günlüğüne konvoyu ağırladık başta (İHH) derneği olmak üzere tüm gönüllülerden Allah razı olsun” dedi.