RIDVAN FADILOĞLU RAMAZAN GECELERİNDE HALK İLE BİR ARAYA GELDİ

Değirmiçem Mahallesi Uzay Çatılı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen Şenliğe Gaziantep Milletvekilleri; Mehmet Erdoğan ve Özlem Müftüoğlu, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Ö. Nasuhi Güleç, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehitkamil Razman Şenliği Zengin Bir İçeriğe Sahip

Orta Oyuncuların hazırladığı gösteri ile başlayan şenlik Ahmet Hilmi Ocak’ın Kuran-ı Kerim dinletisi ile devam etti. Gecenin finalinde ise Veysel Bilen ve ekib,i sahne alarak ilahilerle dinleyenlerin kalplerine hitap etti.

Başkan Fadıloğlu; “Şenliği vatandaşımızın, ayağına getirmek istedik”

Gecede kısa bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdavan Fadıloğlu; “Öncelikle gecemize katılarak anlamlandıran misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Bizler bu yılki şenlikleri bir noktada toplamaktansa, her mahallede ayrı ayrı yapmayı düşündük. Vatandaşlarımızı ulaşımda sorun yaşamadan kendi mahallelerinde güzel bir gece yaşamalarını istedik. Şenliği onların ayağına getirmeyi tercih ettik” dedi.
Şehitkamil Belediyesinin Ramazan boyunca 15 gece düzenlediği şenlik programı ise şu şekilde:

22 Ağustos Beykent Mahallesi,
27 Ağustos Batıkent Uzay Çatılı Pazar Yeri,