RIDVAN FADILOĞLU SAKATLAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ.

“HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ”

Hiç kesmenin yarınının belli olmadığına dikkat çeken Başkan Fadıloğlu, “Hepimiz birer engelli adayıyız. Bu nedenle empati kurarak engelli kardeşlerimizin sorunlarına yaklaşmamız gerektiğine inanıyorum. Her şeyden önce, toplumun bütün kesimlerini kucaklayıp, onların refah seviyelerini yükseltmeyi, huzurlu ve mutlu bir hayata giden yolun alt yapısını hazırlamayı kendisine amaç edinen belediyemiz, bu anlayış doğrultusunda özürlü vatandaşlarımıza da hayatı daha yaşanılır kılma azim ve gayretindedir. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü münasebetiyle, tüm özürlü vatandaşlarımıza sağlık ve esenlikler diliyorum” diye konuştu.

Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hulisi Kalender ise, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu 3 aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle yapmış olduğu ziyaretten büyük memnunluk duyduklarını ifade ederek, “Başkanımızın derneğimize önemli katkılar sunacağını umut ediyoruz. Böyle bir günde bizlerin sorunlarını dinlemek üzere derneğimize geldiklerini için üyelerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Fadıloğlu, el beceri kursunu gezerken, engelli bir bayandan el işi ile yapılmış, masa örtüsü satın aldı.