RIDVAN FADILOĞLU SORUNLARI DİNLEDİ

- FADILOĞLU; SORUNLARI YERİNDE İNCELİYORUZ.

Metropol ilçe Şehitkamil belediye başkanı Rıdvan FADILOĞLU mahalle gezilerine devam ediyor. Vatandaşların  ve muhtarların soranlarını bire bir dinleyip çözüm arayan başkan FADILOĞLU önceki gün Karşıyaka, Mitatpaşa, Hasırcıoğlu, Yeni mahalle ve  Girne mahallesinde geniş bir inceleme yaptı. Mahalleyi sosyal donatı alanlarından yeşil alanına, temizlik ve asfaltlama hizmetlerinden, çevre düzenlemesine kadar titiz bir şekilde inceleyen Başkan Fadıloğlu, mahalle muhtarıyla fikir alış – verişinde bulundu.

Mahallelerde bulanan işyerlerini de tek tek dolaşan Fadıloğlu, “Halkımızla birlikte istişare ederek, sorunları yerinde görerek katılımcı bir anlayışla çözümler üretiyoruz.  Bu anlayışımızın yararlarını da görüyoruz” dedi.

Karşıyaka mahalle muhtarı Necati YILMAZ, yaptığı ziyaretten dolayı Başkan FADILOĞLU’na teşekkür ederek “ ziyareti bizi onurlandırmıştır başkanımızın bu yakın davranışı hem vatandaşlarımıza hem de ilçemize hizmet olarak yansıyacaktır dedi.

Mahalle sakinleri mahallenin sorunlarından yakından ilgilenen başkan Fadıloğlu’na  teşekkür ettiler.