RIDVAN FADILOĞLU VE HALİL MAZICIOĞLU 1+1 KONUTLARINI GEZDİLER

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Başkan Fadıloğlu; “Planladığımızdan çok daha hızlı ilerliyoruz”

Yoksul yurttaşlar için yeni bir yaşam alanı oluşturmayı hedefleyen Başkan Fadıloğlu; Projenin ilerleyişini sıklıkla kontrol ettiklerini belirterek; “Sayın Vekilimiz ve Muhtarımızla birlikte çalışmalar konusunda bilgi alıyoruz. Şirinevler 1+1 Sosyal Konut Projemiz, planlanan zamanın çok önünde gidiyor. Sağ olsun mütahitimiz de bu işe ayrı bir hassasiyet gösteriyor. Projemiz tamamlandığında yoksul vatandaşımız için güzel bir yaşam alanı oluşacak.

Yine Şirinevler’de devam eden “Beyaz Umutlar Projesi” de; diğer konutlarımızı sağlıklı bir dış cepheye kavuşturacak. İki projemizde bittiği zaman, Şirinevler Mahallesi’ni tanıyamamaksınız” dedi.

Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu; “Güzellik Üstüne Güzellik Görüyoruz”

Düzenlenen gezide görüşlerini belirten Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu; “Güzellik üzerine güzellik görüyoruz, önce Dülükbaba sonra Nikah Salonu ve şimdi de 1+1 Sosyal Konutlar; gerçektende yapılan çalışmalara hayran kalmamak mümkün değil. Karşıyaka Mahallemize yaptığımız bir ziyarette de Bosna Hersek Parkı’nı gördük, merdivenler kalkmış yapılan çalışmalarla modern bir görünüm ortaya çıkmış.

Özellikle 1+1 Sosyal Konut Projesi Türkiye’de bir ilktir. Sosyal Tesis ve spor alanları ile kompleks bir yapı olacak. Katılacağım TOKİ toplantısında bu çalışmayı anlatacağım.

Burada devam eden Beyaz Umutlar Projesini ise Milletvekillerimizle bir araya geldiğimizde gördük, bambaşka bir hava vermiş şehre dedik. Baktıkça insanın içi açılıyor. Başkanımız gecesini gündüzüne katıp çalışıyor, vatandaşımız adına ona çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Şirinevler Mahalle Muhtarı Ramazan Yaşar; “Başkanımız Sürekli Bizlerin Arasında”

Şirinevler Mahalle Muhtarı Ramazan Yaşar da Başkan Fadıloğlu’nun sürekli Mahallelerini ziyaret ettiğini, kendilerinin sorunlarını dinleyerek çalışmaları yerinde takip ettiğini belirtti. Şirinevler Mahalle Muhtarı Ramazan Yaşar; “Başkanımızın sürekli yanımızda olması bizlere büyük bir mutluluk veriyor. Onu burada halkın arasında görmek her şeyden daha önemli, Beyaz Umutlar Projesi ile evlerinin dış cephesi yenilenen mahalle sakinlerimiz, her gün Başkanımıza dua ediyor. Çünkü vatandaşlar maddi imkânsızlıklardan dolayı ne sıva ne de boya yaptırabiliyordu, şimdi belediyemiz ikisini de yaptı. Mahallem adına başkanımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.” dedi.