SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN DÜZENLİ SPOR

SPOR MERKEZLERİMİZDE GÜZEL BAŞLANGIÇLARA ŞAHİT OLUYORUZ

Spor okulları ve spor merkezlerinde 7’den 70’e herkesi düzenli spor yapamaya davet eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 365 gün boyunca vatandaşlardan büyük ilgi gören spor merkezlerinin faaliyetleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Hareketsiz yaşam; stres, düzensiz beslenme, ruh ve beden sağlığını olumsuz yönde etkiliyor. Bu olumsuz tablonun önüne geçebilmek adına ilçemizin farklı noktalarında vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz spor merkezlerinde adeta düzenli spor yapma seferberliği ilan ettik. Spor merkezlerimizden yararlanan üyelerimiz hareketli yaşamın sağlığımız içi ne kadar faydalı ve gerekli olduğunu bizzat yaşayarak görüyorlar. Farklı dönemlerde spor merkezlerimizde güzel başlangıçlara şahit oluyoruz. Bu başlangıçların ardından üyelerimiz yaşam boyu spor faaliyetlerini sürdürsünler diye onları uzman eğitmenlerimiz yakinen takip ediyor ve her süreçte yönlendiriyorlar. Spor merkezlerimize olan yoğun talebi daha nitelikli şartlarda karşılayabilmek adına  imkanlarda dahilinde  ilçemize yeni spor merkezleri kazandırıyor, mevcutta faaliyetlerini sürdüren tesislerimizi yeniliyor, üyelerimizin taleplerine daha fazla cevap verir hale getiriyoruz. ‘365 Gün Herkes İçin Spor’  sloganımız ile farklı branşlarda eğitim faaliyetlerini sürdüren spor merkezlerimiz, sportif projelerimiz, yıl içerisinde farklı vesilelerle düzenlediğimiz sportif organizasyonlarımızla sporun, sporcunun yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Her fırsatta davetimizi, çağrımızı yineliyoruz. Bu vesile ile bir kez daha sağlıklı ve zinde bir yaşam için tüm vatandaşlarımızı sportif tesislerimize davet ediyorum.”