SAĞLIKLI YAŞAM PARKI 2 HUZUR VERİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


“Mini Bir Referandum Yaptık”

Şehitkamil İlçesindeki Sağlıklı Yaşam 2 Parkı; içinde bulunan binadan başlayarak yeni bir düzenlemeye tabi tutuluyor. Çalışmalar konusunda bilgi veren Başkan Fadıloğlu; “Parkımızdaki düzenleme işlemlerine daha önceden kafeterya olarak kullanılan alandan başladık. Çünkü Parkları insanlarımızın bedelsiz kullanması gereken alanlar. takdir edersiniz ki ticari yapılar işin içine girince bu mümkün olmuyor. Ayrıca yine bu yapılardan dolayı oluşan gürültü kirliliği ve çarpık görünüm çevre sakinlerinin şikayet ettikleri konular arasındaydı. Bizler de burada yaşayan özellikle bayan kardeşlerimizin görüşlerini aldık yani mini bir referandum yaparak, binamızı step, aerobik ve plates merkezine dönüştürmeye karar verdik. Bu yöndeki çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyor.” dedi.

“Parkalarımız Artık Daha Şeffaf ve Güvenli”

Şehitkamil belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu; düzenleme çalışmalarının devam ettiği bazı parklarda olduğu gibi bu parkımızda da perfore ve yapısal özelliklerinden dolayı kötü niyetli insanların uğrak yeri haline gelmişti. Bunu gidermek için çevre düzenlemesi ve yeniden bitkilendirme çalışmalarına başlayarak parkımızı şeffaf bir hale getiriyoruz. Böylece vatandaşlarımızın güvenle ve huzur içinde vakit geçirebilecekleri bir alan elde ediyoruz” diye konuştu.

Parkın çok güzel bir meydana sahip olduğunu vurgulayan Başkan Fadıloğlu; yeşil alanlarda daha iyi bir sonuç elde etmek için özel bir malzeme kullandıklarını belirtti.

Sağlıklı Yaşam 2 Parkı’na dinlenme birimleri ve yeni spor aletleri de eklenerek, ana binanın 1 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.