ŞAHİN’DEN YILMAZ’A ZİYARET
YILMAZ: “DERDİMİZ, MİLLETİMİZE HİZMET”
ŞAHİN: “ŞEHİTKAMİL İÇİN DURMAK YOK”
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, beraberindeki heyetle Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ı ziyaret ederek, yeni döneme ilişkin hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette, projelere ilişkin fikir alışverişinde de bulunuldu.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, beraberinde başkan yardımcıları, AK Parti İl Başkan Vekili Memik Terlemez, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Güler, il ve ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları belediye meclis üyeleri ile Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ı ziyaret etti.
YENİ PROJELERE İMZA ATACAĞIZ
Yılmaz’a yeni döneme ilişkin hayırlı olsun dileklerini ileten Şahin, “Önemli olan her zaman Gazi şehrimizin menfaatidir. Bugüne kadar uyumla çalıştığımız başkanımızla bundan sonra da pek çok yeni projeye imza atacağız. Bu yola duayla çıktık, milletimizin hayır dualarıyla tamamlamak en büyük arzumuzdur. Şehitkamil’imiz için, Gaziantep’imiz için durmak yok, yola devam” dedi.
DERDİMİZ DE GAYEMİZ DE ŞEHRİMİZE HİZMET
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz ise ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Yolumuz uzun. Derdimiz de gayemiz de Şehitkamil’imize en iyi hizmeti sunmak. İnşallah el birliğiyle ilçemizi ve şehrimizi kalkınma yolculuğunda bayrağı daha da ileriye taşıyacağız. Kıymetli Başkanımız Sayın Fatma Şahin ve heyetine nazik ziyaretleri, destekleri ve ortak hedeflerimize duydukları inanç için teşekkür ediyorum. Birlikte daha güçlü ve daha güzel yarınlara yürüyeceğiz” diye konuştu.
Haberler
TÜRK DÜNYASI ŞEHİTKAMİL’DE BULUŞUYOR
BAŞKAN YILMAZ’DAN 1 MAYIS MESAJI
GENÇ YETENEKLER ŞEHİTKAMİL’DE SAHNEYE ÇIKIYOR
MİNİK KULAÇLAR ALLEBEN’DE BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA GÜÇLÜ DESTEK
ŞEHİTKAMİL'DE YOLLAR YENİLENİYOR
ŞEHİTKAMİL’DE HAMLELER VEFA İÇİN ATILDI
ŞEHİTKAMİL’DE TOPLU SÜNNET COŞKUSU
BAŞKAN YILMAZ KOLTUĞUNU KILINÇ’A BIRAKTI
ŞEHİTKAMİL’DE 23 NİSAN COŞKUSU