SAKAL-I ŞERİF ZİYARETİNDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Şehitkamil Belediyesi tarafından Aktoprak Mahallesi’nde Aktoprak İlköğretim Okulunun bahçesinde Peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) Sakal-ı Şerif'i ziyarete açıldı. Peygamber efendimizin (SAV) Sakal-ı Şerifini görmek isteyen genç yaşlı herkes okul bahçesine akın etti. Tasavvuf müziğiyle okunan ilahiler eşliğinde vatandaşlar Sakal-ı Şerifi ziyaret ederek gözyaşlarına boğuldu. Cam fanus içinde korunan Sakal-ı Şerif ziyareti gece geç saatlere kadar devam etti. Belediye görevlileri zaman zaman vatandaşlara meyan şerbeti ve su ikramında bulundu.

Sakal-ı Şerif'i görmeye gelen vatandaşlar, bu mutluluğu herkesin yaşamasını tavsiye ederek, “Şehitkamil Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Yıllardır görmek istediğimiz ama göremediğimiz Sakal-ı Şerif'i bugün mahallemizde. Bunun mutluluğunu anlatmamız mümkün değil. Allah bu organizasyonu yapanlardan razı olsun. Herkesin de bu tür organizasyonlara katılmalarını öneriyoruz" dedi.