ŞAMPİYON, SEVİNCİNİ ADALET BAKANI GÜL İLE PAYLAŞTI

Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu’nun (CMAS) Rusya’nın Tomsk kentinde düzenlediği Paletli Yüzme Gençler Dünya Şampiyonasında 6 bin metre açık su yarışında Dünya 1.’si  olan ve Şampiyonanın  1500  ve 800 metre su üstü yarışlarında dünya 2.’liği elde ederek yurda 3 madalya ile dönen Milli Sporcu Muhammet Emin Bay ile aynı şampiyonada Milli Takım kadrosunda Gaziantep'i temsil eden İpek Naz Sipahi,  düzenlenen kahvaltı organizasyonunda Adalet Bakanı ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül İle bir araya geldi. Organizasyon esnasında Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, genç şampiyonların heyecanını paylaşan diğer isimler oldu.

 

SPORCULARIMIZI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM

Gaziantepli Milli Sporcular Muhammet Emin Bay ve İpek Naz Sipahi ile buluşan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, elde edilen tarihi başarıdan dolayı Ay-Yıldızlı sporcuları tebrik etti. Paletli Yüzme Gençler Dünya Şampiyonasında elde edilen başarılarla gururlandıklarını ifade eden Bakan Gül, millilerin Dünya Şampiyonası’nda sergiledikleri performansla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

“Paletli Yüzme Gençler Dünya Şampiyonasından büyük başarılarla ayrılan sporcularımızla gurur duyuyoruz. Dünya  Şampiyonası’nda; Gazi şehrimizi, Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzlarında yetişen 4 sporcumuzun ve 1 antrenörümüzün temsil etmesi farklı bir mutluluk. Başarıların elde edilmesinde emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum. Milli Gururlarımıza, bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diliyorum.”