ŞAMPİYON KULAÇLAR BAŞKAN FADILOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

GÖRDÜĞÜMÜZ BÜYÜK DESTEKLE BÜYÜK BAŞARILAR ELDE EDİYORUZ

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzlarının faaliyete geçmesiyle birlikte su sporları branşlarında ulusal ve uluslararası platformda adeta marka kulüp haline gelen Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’nde şampiyonalarda sergiledikleri performansla başarıdan başarıya koşan yeşil-siyahlı altın kulaçlar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret etti ve elde ettikleri sportif başarıların mutluluğunu paylaştı. Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Su Sporları Koordinatörü Cengiz Bingül,  “Bugün burada 2016 sezonunun kısa bir değerlendirmesini yapmak üzere Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ettik. Sağ olsunlar bize zaman ayırdılar. Gaziantep’imizi, Şehitkamil’imizi dünya şampiyonasında temsil eden Mehmet Emin Bay  kardeşimizin  Dünya üçüncülüğüyle ilgili başarısını  bir kez daha Sayın Belediye Başkanımızla paylaşma fırsatı da elde ettik. Başkanımız da sağ olsun paletli yüzmenin ana materyali olan bir adet palet hediye etti. Yine bununla birlikte 20-24 Temmuz 2016 tarihlerinde İstanbul’da yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda 5 sporcumuzla birlikte katılmıştık. Bu şampiyonada da ekibimizle birlikte kulüp tarihimizde ve Gaziantep tarihimizde bir ilki gerçekleştirerek 7 madalya ile birlikte döndük. Bu başarılarımızı Başkanımız ile paylaştık. Başkanımız da sağ olsun her zaman olduğu gibi sporcularımızla yakından ilgilendi, moral ve motivasyon açısından destek çıktı. Tüm sporcularımız adına verdikleri destekler için ve Başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU VE DÜNYA REKORU HEDEFLİYORUM

Fransa’nın Annemasse kentinde düzenlenen ve 28 ülkeden 240 sporcunun katıldığı CMAS Dünya Şampiyonası’nda mücadele ederek 6 bin metre açık su yarışında dünya üçüncüsü olan ve bu derecesiyle Türkiye’ye bronz madalya kazandıran yeşil-siyahlı sporcu Muhammet Emin Bay, kendisine verilen büyük destekten dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini sundu. Bay, ilerleyen dönemlerde hem sportif hem de akademik anlamda daha büyük başarılara ulaşmak için daha çok çalışacağının sözünü verdi.  Şampiyon sporcu Muhammet Emin Bay, “Öncelikle Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımız bize her türlü desteği vermeye devam ediyor. Biz buralara kadar geldiysek, hep onların sayesindedir. Bugün de Başkanımızı ziyarete geldik, sağ olsun Başkanımız bizi çok güzel ağırladı. Bir de palet hediye ettiği için kendisine ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de hem akademik hem de sportif anlamda çok çalışarak daha büyük başarılara ulaşmayı arzu ediyorum. Hedefim Avrupa Şampiyonluğu ve dünya rekoru. Bu yolda emin adımlarla ilerliyorum. Başkanımız, hocalarımın ve ailemin büyük destekleriyle hedefime ulaşacağım ve Ay-yıldızlı bayrağı dalgalandırmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.