ŞAMPİYON SATRANÇILAR ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN FADILOĞLU'NUN ELİNDEN ALDILAR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ÖDÜL TÖRENİNE KATILIM YÜKSEK OLDU

Türkiye Çocuk Satranç Ligi ve Türkiye Yıldızlar Satranç Ligi finalleri ödül töreni geçtiğimiz gün Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ödül törenine Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Başkan Yardımcısı Murat Özgüler, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Türkiye Satranç Federasyonu Denetleme Kurulu Üyesi Cafer Yılmaz, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Türkiye Satranç Federasyonu Asbaşkanı Gülkız Tulay, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Remzi Ekinci, Sağlık Kurulu Başkanı Kıvanç Güngör ile çok sayıda sporcu antrenör ve kulüp idarecisi katıldı.

ŞAMPİYONA 51 İL 512 SPORCU VE 96 SPOR KULÜBÜNÜN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ

Bu sene üçüncüsü gerçekleştirilen ve 11 yaş altı ile 12-15 yaş kategorilerindeki sporcuların yarıştığı Türkiye Çocuk Satranç Ligi ve Türkiye Yıldızlar Satranç Ligi finalleri 51 ilden 512 sporcu ve toplamda 96 spor kulübünün katılımı ile gerçekleşti. Ekiplerin zorlu mücadelesine sahne olan şampiyona sonucunda Çocuk Satranç Liginde İzmir Karabağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Yıldızlar Satranç Liginde ise Antalya Yapı Kredi Spor Kulübü şampiyon oldu.

SPORCULARIMIZI AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYDUK

Törende konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutladığımız bu hafta içerisinde Türkiye Satranç Federasyonun Çocuklarımıza yönelik düzenlemiş olduğu böyle bir şampiyonaya ev sahipliği yapmış olmalarının kendilerine büyük bir mutluluk verdiğini belirtti. Fadıloğlu; “Şampiyonada dereceye giren tüm sporcuları ve kulüpleri kutlarken turnuvanın sorunsuz tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.