ŞAMPİYON TAEKVANDOCULAR ŞEHİTKAMİL'DE YETİŞECEK

BİLİNÇLİ VE DİSİPLİNLİ ÇALIŞMALARLA TÜRK SPORUNA YENİ ŞAMPİYONLAR KAZANDIRACAĞIZ

Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi ve Şehitkamil Belediyesi Gazikent Sosyal Tesisinde faaliyetlerini sürdüren taekwondo branşı yaz spor okullarında 6 -18 yaş aralığında yüzlerce bay ve bayan sporcu eğitim görüyor. Sezon içerisinde gerçekleştirilen birçok şampiyona yarışma ve turnuvada birbirinden farklı ve başarılı dereceler elde eden Şehitkamil Belediyesi Taekwondo takımları baş antrenörü Mehmet Beyaz, yaz spor okulları bünyesinde eğitim gören sporcular içerisinde geleceğin şampiyonlarının da yer aldığını belirtti. Beyaz, “Şehitkamil Belediye Başkanlığımızca halkımızın hizmetine açılan taekwondo spor okullarında yüzlerce sporcumuz taekwondo branşının inceliklerini öğreniyor. Özellikle 7-9 yaş aralığında eğitimlere başlayan sporcularımız gelecek için büyük ümit vaat ediyor. Umut ediyorum ki bu yılda tıpkı geçmiş yıllarda olduğu gibi Gaziantep ve Türk Sporuna yeni yetenekler kazandırırız” dedi.

SPOR OKULLARI GENÇLERİN SOSYALLEŞMESİNE KATKI SAĞLIYOR

Şehitkamil Belediyesi Yaz taekwondo Spor Okullarında eğitim gören sporcular bir yandan savunma sporu olan taekwondo branşının kurallarını ve tekniklerini öğrenirken bir yandan da Şehitkamil Belediyesinin kendileri için hazırlamış olduğu sosyal ve kültürel etkinliklerden faydalanma fırsatı elde ediyorlar. Şehitkamil Belediyesi taekwondo Spor Okullarında eğitim gören sporcu velileri ise, Şehitkamil Belediyesinin açmış olduğu spor okullarında çocuklarının eğlenerek öğrenme fırsatı elde ettiklerini ve bu nedenlerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini sunmak istediklerini dile getirdiler.