ŞAMPİYON YÜZÜCÜLER BAŞARILARINI FADILOĞLU İLE PAYLAŞTI

ÇALIŞMALARIN MEYVELERİ TOPLANIYOR

Şehitkamil Belediyesi, spora ve sporcuya yaptığı yatırımların meyvelerini almaya devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi adına katıldıkları çok sayıda yüzme ve su sporları şampiyonasında büyük başarılar elde eden yüzücüler, başarılarını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile paylaştı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, elde ettikleri başarılarından ötürü yüzücüleri tebrik etti. Başkan Fadıloğlu, yüzücülerden daha büyük başarılar hedeflemelerini istedi.

 

HEDEF, OLİMPİYATLARDA YARIŞABİLMEK

Ziyaret anında şampiyon yüzücülere hitaben konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bizim maksadımız; yalnızca Şehitkamil’in adının duyulması değil, öncelikli olarak Gaziantep ve peşinden ülkemizin adının duyulması. Bugün görüyorum ki artık yerelden bölgeselde belirli bir noktaya geldik. Türkiye’de artık marka değeri olan bir kulüp olma yolunda ilerliyoruz. Bundan sonraki süreçte bizim de hedefimiz; milli sporcularla olimpiyatlarda yarışabilmek. Bu olimpiyatlarda İstiklal Marşımızı okutup, Türk bayrağımızı göndere çekebilmek. Bu sizlerle mümkün olacak. Sizlere verilen emekle mümkün olacak. Bir konuya inanırsanız ve artık geri dönüşü düşünmezseniz, en başarılı yerlere gelirsiniz” ifadelerini kullandı.

 

MİNİK KULAÇLARDAN BÜYÜK BAŞARI

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Alleben Yüzme Havuzları Genel Koordinatörü Cengiz Bingül, “Özellikle hem yüzmede hem de sualtı sporlarında minik kulaçlarımızın büyük işler yaptığını gördük. Sezonun daha başında olmamıza rağmen Olimpik Kulaçlar Türkiye Şampiyonası’nda, Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda finallere adını yazdıran il olduk. Bu macera 2012 Temmuz ayında başladı. Tüm başarılarımız 11-14 yaş gurubu, son 3 yılda Alleben Yüzme Havuzlarında bizimle buluşan çocuklarımızın başarısı. Uzman çalıştırıcılar ve işlevsel tesisler bir araya gelince Şehitkamil Belediye Başkanlığımızın da özellikle amatör sporlara yaptığı güzel yatırımlar olunca başarı geliyor. Elde ettiğimiz başarılıları Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ile paylaştık. Gaziantep’imizi öncelikle 2020 ve 2024 yıllarında yapılacak olimpiyatlarda temsil edecek sporcumuzu Gaziantep’ten çıkartmayı hedefliyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

 

Şampiyon yüzücüler, katkıları dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti ve daha büyük başarı elde etme yönünde söz verdi. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.