ŞAMPİYONLAR DİYARI ŞEHİTKAMİL

ŞAMPİYONLAR ÖDÜL TÖRENİNDE BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

 

Şehitkamil Belediye Başkanlığının, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlediği basketbol, futbol ve satranç geçlik kupaları bu yıl 1500’ün üzerinde sporcu ve antrenörün katılımı ile gerçekleşti. Atatürk Spor ve Kültür Merkezinde düzenlenen törende Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdülkadir Gözegir, Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız ve çok sayıda sporcu velisi şampiyon sporcuları yalnız bırakmadı. Şehitkamil Basketbol Gençlik Kupasında potanın şampiyonu Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi olurken ikincilik ve üçüncülük koltuğuna ise Gaziantep Ticaret Odası Ticaret Meslek Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Endüstri Meslek Lisesi oturdu. Futbol Gençlik Kupasında ise İMKB Orta Okulu birinciliğini ilan ederken, kupanın ikincisi Servi Erdemoğlu Ortaokulu, üçüncüsü ise Gazikent Futbol Akademisi Futbol Okulu öğrencilerinden oluşan karma takım oldu. Ödül töreninde satranç turnuvası esnasında gerçekleştirilen binlerce akıllı hamle neticesinde 700 sporcu arasında dereceye girmeyi başaran 54 sporcu kupa, madalya ve başarı belgeleri ile buluştu.

 

SPORCULARDAN FADILOĞLU’NA SEVGİ SELİ

Gençlik kupalarında dereceye giren tüm takımları ve ferdi sporcuları kutladığını belirten Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz basketbol, futbol ve satranç gençlik kuplarına olan katılım bizleri oldukça mutlu etti. Ben bu turnuvalara katılan ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Bundan sonraki süreçte de bu tip sportif etkinliklerimiz daha geniş kitlelere yayılarak devam edecektir" dedi. Ödül töreninin ardından şampiyon sporcuların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Fadıloğlu, sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZİ SPOR’A VERMİŞ OLDUĞU DESTEKTEN DOLAYI KUTLUYORUM

Sporcuların şampiyonluk sevincini paylaşan Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Şehitkamil Belediyesini spora ve sporcuya vermiş olduğu destekten dolayı kutladı. MilletVekili Bakbak konuşmasında, “Şehitkamil Belediyemiz yıl boyu düzenlemiş olduğu sportif etkinliklerle binlerce çocuğumuza, gencimize sağlıklı ortamlarda spor yapma imkanı sağlıyor. Şu an içerisinde bulunduğumuz spor merkezinde düzenlenen bir çok sportif etkinliğe şahitlik ettim. Tüm etkinlikler ve organizasyonlar çok ciddi emeklerin ürünü, ben bu nedenle Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nu ve kıymetli ekibini yürekten kutluyorum” dedi.