SATRANÇ'DA DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ÇOCUKLARI SPORA DOYURDU

 

Şehitkamil Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde (AKM) düzenlenen ödül törenine, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları ile turnuvaya katılan sporcuların velileri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda bir konuşma yapan Başkan Fadıloğlu, “Geleneksel hale getirdiğimiz Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesindeki satranç turnuvamıza bu sene yüzme ve basketbolu da ekledik. Amacımız çocuklarımızın spor yapmalarını ve spor yaparken de kendilerini geliştirmelerini sağlamaktır. Satranç zeka oyunu. Bu zeka oyununa katılan ve dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah bu tür etkinliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Velilerimizin de çocukları buna benzer sportif faaliyetlere teşvik etmelerini tavsiye ediyoruz” dedi.

 

SPORTİF FAALİYETLERDE BULUNAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDERİM”

 

Satrancın bir zeka oyunu olduğunu ifade eden Kaymakam Aydın ise, “Çocuklarımız Şehitkamil Belediyemizin Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği satranç turnuvasına katılarak güzel bir mücadele sergilediler. Turnuvanın sonunda ise dereceye giren çocuklarımıza ödül vermek için burada toplandık. Bu Cumhuriyet Kupası’nın ayrı bir önemi var. Böyle bir etkinliği gerçekleştirdiği için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından Kaymakam Aydın, Başkan Fadıloğlu ve diğer protokol üyeleri satranç turnuvasında dereceye giren sporculara madalya, teşekkür belgesi ve kupalarını takdim ettiler.