SATRANÇ TURNUVASI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

   

   Turnuyava katılmak isteyen sporcular 22 Ekim 2009 Perşembe gününe kadar kayıt yaptırabilecekler. 8-18 yaş grubunda düzenlenecek turnuvaya tüm gençleri davet eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sporun tüm branşlarında gençlere hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

    Şehitkamil Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde 24-25 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği satranç turnuvasının hazırlıklarına başladı. Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek turnuvaya katılmak isteyen sporcular www.gaziantep.tsf.org.tr internet sitesindeki TURNUVA KAYIT linkinden sadece TC Kimlik No girerek kayıtlarını yaptırabileceklerdir. 8 Yaş altı ile 18 Yaş ve üzeri toplam 8 yaş grubunda düzenlenecek turnuvanın kayıt işlemlerinin 22 Ekim Perşembe günü saat 24.00’de sona ereceği ifade edildi. Turnuva 24 Ekim’deki ilk tur müsabakalarıyla başlayacaktır.

    Satranç severleri turnuvaya katılmaya davet eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kayıtlara büyük bir ilginin olduğunu Cumhuriyet Bayramı’nın adına yakışır bir organizasyon gerçekleştireceklerini söyledi.

    Çocukları ve gençleri bu türk sosyol aktivitelerle biraraya getirmek ve Cumhuriyet Bayramı’nı güzel bir etkinlikle karşılamak amacıyla bu organizasyonu düzenlediklerine dikkat çeken Başkan Fadıloğlu şunları söyledi: “Çocuklarımız ve gençlerimizin bu tür sportif faaliyetlerle biraraya gelmesi ve kaynaşması önemli diye düşünüyoruz. Satranç sporu hem hızlı düşünme ve hemde yerinde karar verme konusunda insana olumlu kazanımlar sağlamaktadır. Bu turnuvaya katılma medeni cesaretini gösteren veya çeşitli mazeretleri dolayısıyla turnuvaya katılamayan tüm gençlerimizin ve çocuklarımızın spora olan ilgilerinden gurur duyuyor ve onları ve velilerini yürekten kutluyorum. Turnuvada dereceye giren sporcularımızı kupa, madalya ve başarı belgesi ile ödüllendireceğiz. Şimdiden tüm katılımcılara başarılar diliyor, başta hakemlerimiz olmak üzere turnuvanın organizasyonunda görevli arkadaşlarımıza da kolaylıklar diliyorum. “


    Öte yandan turnuvayla ilgili teknik detayların www.gaziantep.tsf.org.tr adresinde yer aldığı ve isteyen sporcuların bu siteden bilgi edinebileceği belirtildi.