SBS BİRİNCİLERİ ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN FADILOĞLU'DAN ALDI

Başkan Fadıloğlu “Başarılı Olan Öğrencilerimizi Ödüllendireceğiz”

Şehitkamil Belediyesi’ndeki ziyarete; Şehitkamil İlçe Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Çam, okul temsilcileri, öğretmenler, veliler ve dereceye giren öğrenciler katıldı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilerin göstermiş oldukları azimden çok etkilendiğini vurgulayarak; “Aslında bu bizlere, öğrencilerimize fırsat sunulduğunda onların neler başarabileceklerini gösterdi. Bizler Şehitkamil Belediyesi olarak ilçemizdeki eğitimi desteklemek için, çeşitli projeler geliştiriyoruz. Bundan sonra, başarı sağlayan devlet okullarının sadece birkaç öğrencisini değil tüm öğrencilerini ödüllendireceğiz. Bundan dolayı öğretmenlerimize büyük iş düşüyor” şeklinde konuştu.

Kaymakam Aydın “Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimize Örnek Olmalı”

Ziyarette söz alan Şehitkamil İlçe Kaymakamı Mehmet Aydın ise; “Öğrencilerimizin başarısında öğretmenlerimize büyük görev düşüyor. Bunun yanında başarılı öğrencilerimizin ödüllendirilmesi diğer öğrencilerimiz içinde teşvik edici bir unsur oluşturuyor” dedi.

Türkiye Genelinde SBS’de Dereceye Giren Öğrenciler

Ziyaret sonunda Başkan Fadıloğlu Dereceye giren Hayri Küpeli İlk Öğretim Okulu’ndan Cansu Dağlı’ya, Türkan Mehmet Akçan İ.Ö.Okulu’ndan Zeliha Oğuz’a, Mehmet Ali Eruslu İ.Ö.Okulu’ndan Cansu Büşra Durmaz’a, Servi Erdemoğlu İ.Ö.Okulu’ndan Merve Kurt’a, Gaziyurt İ.Ö.Okulu’ndan Gülseren Kurt’a, Emine Konukoğlu İ.Ö.Okulu’ndan Şükriye Akman’a hediyelerini sunarken tatilde olan öğrencilerin ödülleri öğretmenlerine takdim edildi.