ŞEHADETİNİN 101. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİT KAMİL’İ ANDILAR

FADILOĞLU: “40 FARKLI TAKIMDAN 300’Ü AŞKIN GENCİMİZİ AĞIRLIYORUZ”

Şehitkamil Belediyesi tarafından Şehit Kamil'i anma etkinlikleri kapsamında ‘Doğada Spor Etkinlikleri ve Paintball Turnuvası’ düzenlendi. Etkinliğe katılanları ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, organizasyonlara 40 farklı takımdan 300’ü aşkın gencin katıldığını duyurdu.

 

Şehadetinin 101. yıl dönümünde Şehit Kamil'i anma etkinlikleri kapsamında Şehitkamil Belediyesi tarafından Dülük Tabiat Parkında faaliyet gösteren Gençlik Kampında organize edilen Doğada Spor Etkinlikleri ve Paintball Turnuvasına 40 farklı takımdan 300’den fazla lise ve üniversite öğrencisi katıldı. Pandemi önlemleri çerçevesinde gerçekleştirilen organizasyonda paintball müsabakalarının yanı sıra genç katılımcılar; doğa yürüyüşü, kamp ateşi etkinlikleri ve macera parkurlarında düzenlenen etkinliklere de katılıyorlar. Soğuk havaya rağmen gençler, organizasyona büyük ilgi gösterdi.

 

BİR KEZ DAHA RAHMET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM

Etkinliklere katılım sağlayan gençler ile bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret sonrasında yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

 

“Soğuk havaya rağmen takımlarını kurup doğada buluşan tüm gençlerimizi kutluyorum. Şehit Kamil'i anma etkinlikleri kapsamında organize ettiğimiz Doğada Spor Etkinlikleri ve Paintball Turnuvasında, gençlerimizin büyük ilgisiyle karşılaştık. Gençlik Kampımızda, 40 farklı takımdan 300’ü aşkın lise ve üniversiteli gencimizi ağırlıyoruz. Sağlıklı, mutlu ve zinde bir yaşam için küçükten büyüğe her bireyin hayatında her mevsim spor olması gerekiyor. Biz de özelikle pandemi döneminde alnan tedbirler doğrultusunda gençlerimizin bol oksijenli bir ortamda spor yapmalarını, günlük fiziksel hareket kapasitelerini arttırmalarını arzu ettik. Doğada Spor Etkinlikleri ve Paintball Turnuvalarını düzenlemeye devam edeceğiz. Centilmence geçen ve tüm gençlerimizin kazandığı bir turnuva olmasını diliyor, tüm katılımcılarımıza yürekten başarılar diliyorum.

 

Bu vesileyle vatan, millet, namus uğruna henüz daha 14 yaşındayken şehit edilen Mehmet Kamil’in şahsında tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum.”