ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNDEN BAŞKAN FADILOĞLU'NA ZİYARET

ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI BAŞKANIMIZI KUTLUYORUZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu başarılı çalışmalarından dolayı nezaket ziyaretinde bulundukları ifade eden Şehit aileleri derneği Başkanı Hamza Bayındır; “Başkan Fadıloğlu’nun çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Gaziantep için önemli projelere imza attı. Son yıllarda Gaziantep başkanlarımızın özverili çalışmaları dolayısıyla büyük bir atak gerçekleştirmiştir. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun da bu atak da büyük payı vardır. Eğer geçmiş dönemlerde bu derece özverili çalışmalar gerçekleştirilmiş olsaydı şu an Gaziantep Dünya da sayılı şehirlerarasına girmiş olurdu. Fakat çalışmalar gösteriyor ki çok yakın zamanda Gaziantep sayılı şehirlerarasına girecektir. Biz de şehit aileleri derneği olarak başkan Fadıloğlu’nu çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz” dedi.

ŞEHİTLERİMİZİN HAKKI ÖDENMEZ

Şehit aileleri derneğinin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Fadıloğlu; “ Bu vatan topraklarını korumak uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimiz ve aileleri başımız tacıdır. Her zaman onların yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Çünkü onların haklarını ödememiz mümkün değildir ”dedi.