ŞEHİT AİLESİ'NE ZİYARET

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

   Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Halil Mazıcoğlu, Özlem Müftüoğlu ile birlikte Çağdaş mahallesinde ikamet eden Sudüt ailesini ziyaret ettiler. Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ve ilçe başkanlarının yanı sıra, kadın kolları başkan ve yönetiminin de katıldığı ziyarette, vatanın bölünmez bütünlüğü ve şehit ailelerinin yaşadığı acıların kutsallığı konuşuldu. Şehit babası Osman Sudüt ve şehit annesi Aliye Sudüt milletvekilleri ve başkanları konuşmaları sırasında zaman zaman duygu dolu anlar yaşadılar.

    Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şehitlerin ve şuan askerlik görevini yapan askerlerin ve diğer güvenlik görevlilerin sayesinde evde rahat oturduklarını değinerek, “Bizler bu bayrak altında, bu topraklarda bir bütünüz. Acıları da sevinçleri de paylaşacağız. Ateş düştüğü yeri yakıyor elbette ancak, bu ateşi parçalamak söndürmeyi kolaylaştırır” dedi.

    Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, “Şehitlik sözün bittiği yerdir. ve daha büyük bir mertebe yoktur. Ancak, memleketimi bölünmez bütünlüğü için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız. Şehitlerimiz vatanı korumak için canlarını verdiler. Aileleri ise böyle evlatlarla yas değil, gurur duymalıdır” diye konuştu.

    Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ise, ülkenin barışa, birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu şu dönemde halen şehit haberi duymanın üzücü olduğunu söyledi. Bu vatan uğruğuna şehit olan evlatları her zaman acıyla ve gururla anımsadıklarını ifade eden Başkan Uzer şunları söyledi: “Anne ve babamıza Allahtan sabır diliyoruz. Temennimiz bu acıların son bulmasıdır. Bu mübarek Ramazan ayında bu ziyaretimizle, ailemizin acısını paylaşmak istedik. Bizleri kabul ettikleri ve ağırladıkları için teşekkür ediyoruz. Bizlerde artık onların ailesinin bir ferdi sayılırız. Çünkü bizler tek millet ve tek vatan üzerinde yaşayan bir ulusuz.”

    Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel ise, acıların paylaşılmasa halinde azalacağını belirterek, şehitliğin en yüce mertebe olduğuna dikkat çekti.