ŞEHİT EJDER SAKİNLERİNİN ASFALT SEVİNCİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


KALICI ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Doğal gaz ve diğer alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde, kalıcı asfalt çalışması başlatan Şehitkamil Belediyesi, planlı bir hizmet anlayışı izliyor. Bölgeleri tek tek inceleyen Şehitkamil Belediyesi asfalt ekipleri, önce Değirmiçem daha sonra ise 29 Ekip mahallesi Şehit Ejder Yılmaz sokağının yollarını asfaltladılar.

ŞEHİT EJDER SOKAĞI SAKİNLERİ TOZ VE ÇAMURDAN KURTULDU

Şehitkamil Belediyesi asfalt ekibi, 29 Ekim Mahallesine bağlı Şehit Ejder Yılmaz sokağı ile Selahattin Eyyübi mahallesi arasındaki 1.5 km yolu asfaltlayarak, çevre sakinlerini toz ve çamurdan kurtardılar. Küçük bir yağışta dahi asfaltları dökülen yolun önce tamamen temizlendi ve ardından asfaltlanarak halkın hizmetine sunuldu.

MUHTAR ÖZTÜRK BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

29 Ekim mahalle muhtarı Ali Öztürk, Şehit Ejder Yılmaz sokakta yapılan asfalt çalışmaları nedeniyle Belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Sokağın daha önce yama yazın toz, kışın ise çamur içinde olduğunu kaydeden Muhtar Yılmaz, ‘’Belediye başkanımız bizlere söz vermişti. ‘Alt yapı çalışmaları bitince kalıcı bir asfalt yapacağız’ demişti. Başkanımız sözünü tuttu ve asfalt yapıldı. Mahallem adına kendisine ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

FADILOĞLU: PLANSIZ HİZMET, VATADAŞI MUTLU ETMEZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıoğlu ise, diğer hizmetlerde olduğu gibi, asfalt çalışmalarında da plan ve projeyi hazırlayarak işe başladıklarını söyledi.

Doğal gaz, Gaski, tedaş ve diğer kurumların alt yapı çalışmasını tamamladığı bölgelerde kalıcı asfaltlama yapıyoruz. Söz konusu bölgelerde daha önce asfaltlama yapılsaydı, tekrar kırılacak ve bozulacaktı. Diğer kurumlarımızla koordineli çalışma sonucu planlı bir asfalt çalışması yürütüyoruz. Asfalt hizmetini ilçemizin tüm bölgelerine eşit şekilde yaymaya da büyük hassasiyet gösteriyoruz’’ dedi.