
ŞEHİT POLİS İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ
Şehit Polis Memuru Halil İbrahim Kuzkun için Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Yerleşkesinde tören yapıldı.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan Polis Memuru Halil İbrahim Kuzkun, eğitim verdiği esnada yaşanan talihsiz bir kaza sonucu yaralandı. Kuzkun, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Şehit Polis Memuru Halil İbrahim Kuzkun için Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Yerleşkesinde düzenlenen törene; Gaziantep protokolü, emniyet mensupları, şehidin yakınları ve sevenleri katıldı. Şehitkamil Belediyesi Meclis Başkanvekili Süleyman Türkmen, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Arkın Bereketoğlu ve Yusuf Açıkgöz de törende yer aldı. Türkmen, Bereketoğlu ve Açıkgöz, şehidin ailesine sabır ve başsağlığı dileyerek acılarını paylaştılar.
Şehit Halil İbrahim Kuzkun’un cenazesi, öğlen namazına müteakip memleketi Oğuzeli ilçesi Altınyurt Mahallesi’nde toprağa verildi.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN SEFAŞEHİR’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE BİLİM KAŞİFLERİ ESERLERİNİ SERGİLEDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN MİLLETVEKİLİ TİPİOĞLU VE GÜLER’LE GAZİKENT’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL ANTİKA PAZARI BU HAFTA İKİNCİ KEZ KAPILARINI AÇIYOR
BAŞKAN YILMAZ ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI
KADINLARIN ESERİ, ŞEHİTKAMİL’DE GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
DÜLÜK’TE MUHTEŞEM TANITIM
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
500 YATAKLI BEYLERBEYİ DEVLET HASTANESİ’NDE İLK KAZMA 2026’DA VURULACAK
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI