ŞEHİTKÂMİL?DE MİLLİ HEYECAN

ŞEHİTKAMİLLİ SPORCU YILDIZLAR MİLİ GELİŞİM KAMPINA DAVET EDİLDİ

Taekwondo branşında Yıldız erkekler kategorisinde 33 Kg Muhammet Batuhan Çiftçi Türkiye Taekwondo Federasyonun 07- 22 Ocak 2011 tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Yıldızlar Mili Gelişim Kampına davet edildi.

AVRUPA ŞAMPİYONASIN DA ÜLKEMİZİ BAŞARI İLE TEMSİL EDECEK

Kırmızı-siyah kuşaklı sporcu Muhammet Batuhan Çiftçi, Tekirdağ ilinde yapılan Türkiye şampiyonasında gösterdiği başarılı performansı ile 10-15 Temmuz tarihlerinde Samsunda yapılacak Türkiye Şampiyonasında dereceye girerek Avrupa şampiyonasında ülkemizi ve Gaziantep’imizi başarı ile temsil etmesi bekleniyor.

SPORCULARIMIZLA GRUR DUYUYORUZ

Kamp öncesi yapılan son antrenmana katılan Şehitkamil Belediyespor kulüp Başkanı Musa Yıldız sporcularının yıldızlar milli gelişim kampına davet edilmesinden büyük mutluluk duyduklarını sporcularının ilerleyen dönemlerde ilimizi ve ülkemizi yapılacak turnuvalarda başarı ile temsil edeceğine inançlarının tam olduğunu belirtti.