ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ'NDEN DOĞRU TESBİT, ANLAMLI YARDIM

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Gıda Bankasını gezen ve gıda yardım konvoylarını uğurlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, rutin aylık dağıtımların yanı sıra Ramazan ayına ayrı bir dağıtım programları uyguladıklarını belirtti. Başkan Fadıloğlu; “12 ayrı araç ile 12 ayrı Mahalleye direk vatandaşlarımızın kapılarına bırakılacak şekilde gıda paketlerini hazırladık. Şuana kadar yapılan çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarıma ben teşekkür ediyorum. Hedefimiz 10.000 aileyi bu yardımlar ile buluşturmak. Adresleri tespit edilen ailelerimizin evlerine götürülen yardım paketleri ile onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Burada üstünde durmak istediğim nokta; yardımların tamamen hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarından oluşmasıdır. Ramazan Ayı Gıda Paketlerimiz; Bulgur, pirinç, şeker, makarna, simit ve yağdan oluşuyor. Tabi Ramazan dışında da Gıda Bankası’nda yardımlar hız kesmeden devam ediyor. Gıda, temizlik malzemeleri, tekstil ürünleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahibiz” dedi.

“YARDIMLARI İNSANLARIMIZI RENCİDE ETMEDEN YAPMALIYIZ”

İhtiyaç sahibi vatandaşları rencide etmemek adına yardım çalışmalarını gece ve evlere teslim şeklinde yaptıklarını vurgulayan Başkan Fadıloğlu; “Bizim için en önemli noktalardan biri de budur. Yardımlarımızı, insanlarımızın gururunu incitmeden gerçekleştirmeliyiz.

“BİZLER HAYIRSEVERLER İLE İHTİYAÇ SAHİPLERİ ARASINDA BİR ARACIYIZ”

Gıda Bankası’nın çalışma şekli konusunda da bilgi veren Başkan Fadıloğlu; “Bağışlar genel olarak iki türlü oluyor; isteyen vatandaşlarımız evlerindeki ihtiyaç fazlası ama kullanılabilir durumdaki eşyalar alınarak gerekli bakım işlemlerinden geçirildikten sonra yardıma hazır hale getiriliyor. Aynı zamanda hayırsever iş adamlarımız toplu bağışlarda yapabiliyor iş kollarına göre gıda, tekstil ürünleri ve dayanıklı tüketim mallarından oluşuyor.

Allaha Şükür sanayicilerimiz ve hayırsever halkımız daima yanımızda bizler onlarla ihtiyaç sahipleri arasında bir aracıyız. Şehitkamil Belediyesi olarak bağışta bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor ve Ramazan Ayı’nın halkımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.