ŞEHİTKAMİL 23 NİSAN SPOR ŞENLİKLERİNE START VERDİ

ŞAMPİYONADA DERECEYE GİREN OKULLARI ÖZEL ÖDÜLLER BEKLİYOR

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde geleneksel olarak düzenlenen basketbol kupası bu yılda 17 okuldan 22 kız ve erkek basketbol takımının katılımı ile gerçekleştirilecek. Şampiyonaya katılacak olan 500’ün üzerinde sporcu 8-18 Nisan 2013 tarihlerinde Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezinde devam edecek şenlikler boyunca çeşitli ödüllü yarışmalara katılabilme ve sürpriz ödüller alabilme fırsatı bulacaklar. Basketbol Kupası ve Minikler Şenliği sonunda şampiyonada ilk üç dereceyi alacak okullar Şehitkamil Belediye Başkanlığınca projeksiyon cihazı, akıllı tahta, laptop ve yazıcı gibi hediyelerle ödüllendirilecek.

“23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI FARKLI ETKİNLİKLERLE KUTLAYACAĞIZ”

Şehitkamil Belediyesi 23 Nisan Basketbol Kupası ve Minikler Şenliği açılış seremonisinde şampiyonaya katılan okul takımları ve sporcuları yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 23 Nisan etkinliklerini bir gün değil bir birinden farklı etkinliklerle kutlayacaklarını belirterek “Spor şenliklerimize bu gün basketbol turnuvamızın  açılışı ile start veriyoruz. Etkinliklerimiz önümüzdeki günlerde futbol, satranç ve badminton etkinlikleri ile devam edecek. Ben şimdiden bayramımızı kutluyor şenlikler boyunca tüm yarışma ve müsabakalara katılacak okullarımızın kıymetli idareci, öğretmen ve sporcularına başarılar diliyorum” dedi. 

23 Nisan Basketbol Kupası ve Minikler Şenliği Halkoyunları gösterisi ve konuşmaların ardından başkan Fadıloğlu’nun attığı sembolik hava atışı ile start aldı.