ŞEHİTKAMİL 25 ARALIK BASKETBOL KURTULUŞ KUPASI START ALDI

ŞEHİTKAMİL’DEN 25 ARALIK’A YAKIŞIR 25 TAKIMLI KUPA ORGANİZASYONU 

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen Orta Okullar arası Basketbol Kurtuluş Kupası il genelinden kupaya müracaat eden 17 okuldan 25 basketbol takımının katılımı ile gerçekleştirilecek.  3 farklı kategoride 42 müsabakanın yapılacağı organizasyonda 500’ü aşkın sporcu, 40’ın üzerinde hakem, 25’i aşkın antrenör ve öğretmen görev yapacak. Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Güven Alkoçak ve çok sayıda okul idarecisi, antrenör, hakem ve sporcunun katılımı ile gerçekleşen açılış seremonisinin ardından start alan müsabakalar 17 Aralık 2014 tarihinde oynanacak final müsabakalarının ardından son bulacak.

 

BİR BİRİNDEN FARKLI ETKİNLİKLERLE KURTULUŞU KUTLAYACAĞIZ

Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci ise Gaziantep’in kurtuluşunun 93.Yıl dönümünü birbirinden farklı sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle kutlayacaklarını belirtti. Özkeçeci, “25 Aralık Kurtuluş etkinliklerimize futbol branşında penaltı atma yarışmasıyla başladık. Bu gün ise basketbol kupamıza start veriyoruz. Etkinliklerimiz badminton, yüzme yarışmaları ve kurtuluş düğünü ile devam edecek bu etkinliklere katılacak olan yüzlerce sporcumuzla, öğrencimizle, öğretmenimizle kurtuluşu maneviyatına yakışır bir şekilde coşkuyla kutlayacağız” dedi.

BELEDİYE BAŞKANIMIZA BU GÜZEL ORGANİZASYON İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Şehitkamil Belediyesi Basketbol Kurtuluş Kupası açılış töreninde turnuvaya katılan tüm sporcular ve antrenörler adına bir teşekkür konuşması yapan Gaziantep Özel Kolej Vakfı Okulları Beden Eğitimi Bölümü Zümre Başkanı Zekeriya Zeyrek ise, Gaziantep’te düzenlediği sportif organizasyonlardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkürlerini iletti. Zeyrek, “Bu gün bu salonda bu güzel toplulukla bir arada olabilmek biz spor eğitmenleri için büyük bir mutluluk. Şehitkamil Belediye Başkanlığımız yıl içerisinde düzenlediği geleneksel sportif organizasyonlarla birçok sporcuya ev sahipliği yapıyor. Bu organizasyonlar ise sporcu öğrencilerimizin gelişimine büyük katkı sağlıyor. Ben bu nedenlerden dolayı tüm öğretmenlerimiz ve sporcularımız adına Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve değerli ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yapılan açılış konuşmalarının ardından, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Güven Alkoçak’ın hava atışı ile Okullar arası Basketbol Kurtuluş Kupası turnuvası başladı.