ŞEHİTKAMİL 3 PUAN PEŞİNDE

KOLAY MAÇIMIZ YOK

Bal Liginde 2013- 2014 Sezonuna hızlı başlayan Şehitkamil Belediyespor, Malatya İl Özel İdare Spor Kulübü önünde de saha ve seyirci avantajını kullanarak yeşil çimler üzerinden 3 puan ile ayrılabilmenin planlarını yapıyor. Geçtiğimiz hafta Birecik Belediyespor Kulübü ile 0- 0 berabere kalan yeşil- siyahlı ekibin teknik patronu Memik Vurucu, antrenmanlar esnasında özellikle gol yollarında görev yapan futbolcuları ile özel olarak ilgileniyor. Deneyimli teknik adam futbolcuları ile yaptığı toplantılarda ligde kolay maçlarının olmadığını, ligin henüz başında elde edilen galibiyet ve puanların sezonun son haftalarındaki atmosfer düşünüldüğünde büyük önem taşıdığının altını çiziyor.

TARAFTARLARIMIZI BU ÖNEMLİ MAÇA BEKLİYORUZ

Şehitkamil Belediye Sporlu genç kramponlar, Malatya İl Özel İdare Spor Kulübü karşılaşmasında Gaziantepli tüm futbol severleri Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumunun tribünlerinde görmek istediklerini ifade ettiler. Yeşil – siyahlı ekibin takım kaptanı Tahsin Okatan,  takım arkadaşları adına yaptığı açıklamada, “ Yeni sezona iyi bir başlangıç yaptık. Gerek yönetimimiz, gerekse hocalarımız bizlerin hep yanında ve destekçisi. Biz bu güzel tabloyu tamamlayacak en güzel unsuru yani seyircimizi de 13 Ekim Pazar günü saat 14.30’da Şehitkamil İlçe Stadyumunda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.