ŞEHİTKAMİL 3 PUANI 8 GOLLE ALDI

“8-1’LİK SKORLA GALİP OLMAK MORAL VE MOTİVASYONUMUZU ARTTIRDI”

 

Şehitkamil İlçe Stadyumunda Elazığ Yurtbaşı Belediyespor Kulübünü ağırlayan yeşil – siyahlı ekip ligin ikinci yarısına farklı başladı. Ramazan Gözübüyük’ün hattrick yaptığı maçta rakip fileleri 8 kez havalandıran Şehitkamilli kramponlarda gol serisi 13. ve 23. dakikada Hasan Bal’ın 52. ve 88. dakikada Hüseyin Uğur Arı’nın ve 80. dakikada Ümit Asi’nin golleriyle devam etti.

Galibiyet serisini arttırmayı hedeflediklerini söyleyen Şehitkamil Belediyespor Kulübünün tecrübeli teknik adamı Memik Vurucu, “İkinci devre daha kaliteli futbol oynayıp galibiyetlerin altına imza atacağımıza dair taraftarımıza ve sevenlerimize söz vermiştik. Ligin ikinci devresinde böylesine farklı bir skorla başlamak bizim için büyük bir moral ve motivasyon kaynağı oldu. İlk devrenin son haftalarından itibaren yakaladığımız seriyi önümüzdeki haftalarda da devam ettirmek istiyoruz. Umarım ekip olarak bunu başarırız” dedi.

 

“GALİBİYET SERİMİZİN DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUM”

 

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı Musa Yıldız ise takımlarının her geçen gün daha kolektif bir futbol oynadığını ve ilk yarının son haftalarından itibaren çıkışlarının sürüdüğünü dile getirerek “Genç ve dinamik bir ekibe sahibiz. Futbolcularımız, teknik ekibimizin direktifleri doğrultusunda, fair play çerçevesinde futbol adına savaşan ve saha içinde futbolun tüm gerektirdiklerini yapmaya çalışan bir ruh haline sahip oldular, Bundan sonraki süreçte de galibiyet serimizin süreceğine inanıyor galibiyette emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.