ŞEHİTKAMİL 3 PUANI TEK GOLLE ALDI

HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİDİYORUZ

Maçın orta hakemi Ahmet Çetin’in ilk düdüğü ile birlikte deplasmanda oymasına rağmen baskıyı ve üstünlüğü elinden bırakmayan yeşil – siyahlı ekip 40. dakikada sağ kanatan gelişen organize atakla Ökkeş Candemir’in ayağından golü bulan taraf oldu. İkinci yarının başında rakibinin 10 kişi kalmasıyla ataklarını hız kazandıran Gaziantep temsilcisi birçok organize ataktan eli boş döndü. Maçın son düdüğüne kadar gol sesi çıkmayınca sahadan mutlu ayrılan taraf Şehitkamil Belediyespor oldu. Yeşil Siyahlı Ekibin takım kaptanı Tahsin Okatan; “Üst üste elde etikleri deplasman galibiyetlerinin asıl değerinin ligin son haftalarında ortaya çıkacağını takım olarak her geçen gün daha iyi bir performans gösterdiklerini belirtti.

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Deplasman elde edilen 3 puanın altın değerine olduğunu belirten Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız; “Yavuzeli Belediyespor’lu kardeşlerimizin geçirmiş olduğu elim trafik kaza sonucu hayatlarını kaybetmiş olmalarını üzüntü ile öğrendik. Memleketimizin ve spor camiamızın başı sağ olsun. Ben şahsım ve kulübüm adına kazada hayatını kaybeden kardeşlerimize Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum. Kazada yaralanan kardeşlerimize ise acil şifalar temenni ediyorum” dedi.