ŞEHİTKAMİL 3 PUANLA ZİRVEYE KURULDU

90 DAKİKA HEYECAN DİNMEDİ

Liderlik koltuğunun el değiştirdiği müsabakaya ev sahipliği yapan Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumunda heyecan fırtınası adeta maçın hakemi Alkan Altan’ın ilk düdüğü ile start aldı. Çekişmeli anların yaşandığı mücadelede ilk 45 dakikada gol sesi çıkmayınca grubun iki iddialı ekibi soyunma odasına berberlikle girdi. İkici devrenin hemen başlarında ataklarına hız kazandıran Şehitkamil Belediyespor 65. dakikada İsa Türkmen’in ayağından gelen golle üstünlüğü sağladı. Rakibin organize ataklarına kontratak hücumlarla cevap veren yeşil- siyahlılar, 85 ve 88 dakikada Mehmet Uğur ve Ferdi Söyler’le yakaladığı net gol pozisyonlarından yararlanmadı. 90 dakikanın sonunda maçtan başka gol sesi çıkmayınca ev sahibi ekip 3 puanı hanesine yazdırdı ve liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.

EVİMİZDE GALİP GELMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Adıyaman İl Özel İdare Spor Kulübü karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulunana, yeşil- siyahlı ekibin teknik patronu Memik Vurucu, 3 mutluluğu bir arada yaşadıklarını ifade etti. Vurucu, açıklamasında, “90 dakika sonrasında futbolcularımızla birlikte birbirleriyle bağlantılı üç mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Zor bir rakibe karşı hanemize 3 puanı yazdırmak kendi seyircimiz önünde sezonun ilk galibiyetini almak ve 2013 – 2014 sezonuna iyi bir başlangıç yaparak 3. hafta namaglûp liderlik koltuğuna oturmak bizleri fazlası ile sevindirdi. Umarım sezonun diğer maçlarında da bu istikrarı sürdürür ve sezonu iyi bir yerde tamamlarız” şeklinde konuştu.