ŞEHİTKAMİL 750 ANNEYİ SİNEMAYLA BULUŞTURDU

Şehitkamil'e bağlı Aile Merkezlerine üye olan yaklaşık 750 anneye, "Allah'ın Sadık Kulu" adlı sinema filmi izletildi. Filmin ardından salona çıkan anneler çok güzel bir gece geçirdiklerini söylediler. Uzun zamandır sinemaya gelemediklerini belirten bazı anneler, "Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyoruz.

Burada izlediğimiz sinema filmi çok güzeldi. Sinemada güzel vakit geçirdik. En son ne zaman sinemaya gittiğimizi bile hatırlamıyoruz. Bu sebeple böyle bir imkanı biz bayanlara sunan Şehitkamil Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz" dediler.

Şehitkamil Belediyesi Aile Merkezleri Koordinatörü Emine Şakı ise, "Şehitkamil'e bağlı 11 Aile Merkezi'ne üye olan yaklaşık 750 kadını 'Allah'ın Sadık Kulu" sinema filmine getirdik. Hanımlarımızı sinema kültürüyle tanıştırmak istedik. Bundan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.