ŞEHİTKAMİL, 3 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRME PEŞİNDE

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) 18. haftada kendi evinde 11 Nisan Spor Kulübü ile karşılaşan ve rakibini 2-1’lik sporla mağlup eden Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, ligin 19. haftasında deplasmanda 62 Pertek Spor Kulübü ile oynayacak. Yeşil-siyahlı Gaziantep temsilcisi, 19 Şubat günü saat 14.00’da deplasmanda oynayacağı 62 Pertek Spor Kulübü’nü yenerek çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

TÜM MAÇLAR BİZİM İÇİN FİNAL DEĞERİNDEDİR

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Antrenörü Seçkin Göksel, müsabaka öncesinde açıklamada bulundu. Seçkin Göksel, “Elde ettiğimiz 3 puan serisini devam ettirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Son olarak kendi evimizde 3 puan aldık. Şimdi de deplasmanda önemli bir karşılaşma oynayacağız. Ligde üst sıralara çıkışımızı sürdürmeyi hedefliyoruz. Ligde tüm maçlar bizim için final değerindedir. Maç günü teknik ekibimiz ve yeşil-siyahlı kramponlarımız, 3 puan parolasıyla sahada hazır olacak. Ümit ediyorum ki 90 dakika sonrasında gülen taraf biz oluruz ve üst üste 4. maçımızı da kazanırız. Oyuncularıma olan güvenim tam. Sahada ellerinden gelen çabayı göstereceklerinden eminim. Galip gelerek moralli bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.