ŞEHİTKAMİL?DE 1. KADEME BASKETBOL ANTRENÖRLÜK KURSU START ALDI

ŞEHİTKAMİL İLKLERE EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanlığının 2014 Yılı Faaliyet Programında yer alan ve yılın ilk eğitim faaliyeti olmasıyla ayrı bir değer kazanan kursta, bir ilkte kurs öncesi antrenör adaylarına yönelik yapılan eleme testi oldu. Temel tekniklerinin uygulanmasına dayanan “Teknik Yeterlilik Sınavı”na katılan 51 kişi arasından başarılı olan 41 antrenör adayı kurs müfredatında yer alan tüm dersleri başarıyla tamamlamaları halinde 1. kademe antrenörlük belgesine sahip olacaklar.

BAŞKAN FADILOĞLU’NA FEDERASYON HEYETİNDEN BÜYÜK TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen TBF 1. Kademe Antrenörlük Kursu Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezinde, federasyon eğitim kurulu ve antrenör adaylarının onuruna verilen kokteyle ile start aldı. Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı Kamil Uzun, Kurs ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “2014 yılının ilk eğitim faaliyetini Gaziantep’te icra etmenin mutluluğunu yaşıyoruz,  Şehitkamil Belediyemiz kursa çok güzel bir ev sahipliği yapıyor.  Ben Federasyonumuz ve kursta eğitim gören antrenör adaylarımız adına Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve kıymetli ekibine teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Yine Gaziantep’te misafirperverlikleri ile bizleri mutlu eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Ömer Faruk Şiran’a ve Federasyon il temsilcimiz Sayın Güven Alkoçak ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” İfadelerini kullandı.