ŞEHİTKAMİL?DE AŞINAN YOLLAR ASFALTLA BULUŞACAK

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BAŞKAN FADILOĞLU; “2012 YILINDA VATANDAŞLARIMIZ ASFALTTAN MEMNUN OLACAK”
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2012 yılında asfalt çalışmalarına hız vereceklerini belirterek,"Biz hazırız. Hava koşullarının asfaltlama çalışmalarına elverişli olmasını bekliyoruz" dedi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, belediye olarak en önemli sorunlarının başında asfalt geldiğini söyledi. 2012 yılında vatandaşın asfalttan memnun kalacağını dile getiren Başkan Fadıloğlu, yollardaki hasarın altyapı çalışmalarından kaynaklandığını söyledi. Fadıloğlu:"Ben şikayet merci değilim ama mevcut şartların içerisinde asfalt en önemli sorunumuz. Tabi fiziki şartlar yatırımlarla doğru orantılı olarak asfaltı istediğiniz anda yapma imkanınız yok. Gaziantep son yıllarda yatırım atağına kalktı. Bir yandan enerji nakil hatlarının yerin altına alınması diğer yandan data hatlarının yerine altına alınması diğer yandan gaz tesisatlarının döşenmesi öte yandan eski mahallelerimizdeki su ve kanalizasyon tesisatlarının elden geçmesinden dolayı şehrin her noktasında bu tür faaliyetler devam ediyoruz. Bunun üstüne bu yıl çok sert bir kış geçirdik. Ama her külfetin bir nimeti olacak. Bu yağış sayesinde bugün tüm barajlarımızın su seviyesi dolu. Yer altı su seviyelerimiz yükseldi. Çiftçilerimizin yüzü
gülecek. Bunun karşılığında yollarımızda sıkıntılarımız oldu. Havaların kurumasıyla birlikte bir hazırız. İklim şartlarını bekliyoruz. İklim belirli noktaya gelir gelmez asfalt her noktadan başlamış olacağız. Belirli bölgelerde yama değil sıfırdan asfalt yapacağız. Eski Dülük caddesinde hem kaldırım hem de yol çalışması yapacağız. Diğer tarafından Katiphoca Caddesinde kamulaştırma çalışmasıyla birlikte hem yol genişletme çalışmamız hem sıfır asfaltımız söz konusu. Bunun yanı sıra Budak, Emek ve Fatih Mahallesi olmak üzere öncelikli yoğunluklu sıkıntı neredeyse oradan başlamak üzere 2012 yılı içerisinde vatandaşlarımız asfalttan memnun olacak hale gelecektir. Bunun sözünü ekibim adına veriyorum" dedi.