ŞEHİTKAMİL?DE DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ÇALIŞANLAR ADINA RIDVAN BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recayi Karslı imza töreni öncesi yaptığı konuşmada Sendikamızla belediyeler arasında imzalanan sosyal denge sözleşmelerinin, hem çalışan hem de işveren açısından avantajları bulunduğunu ifade ederek çalışanların maaşlarına katkı yapılmasıyla motivasyonlarının artırıldığını, işverenin ise personelinden daha iyi verim aldığını söyledi. Karslı “Bu destek ve katkılarından dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu, çalışanlar adına sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. İnşallah Bundan sonraki süreçte çalışanlarımızın hak ettiği noktaya gelmesi açısından başkanımızın bu güzel jestine karşılık çalışanlarda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecektir” dedi.

İMKANLAR DAHİLİNDE HERZAMAN ÇALIŞANLARIMIZIN YANINDA OLDUK

Çalışanlar arasında sosyal dengeyi ve  adaletli ücret  dağılımını  sağlamak amacıyla  sözleşmeyi imzaladıklarını belirten Başkan Fadıloğlu; “Mali imkânlarımız ölçüsünde her zaman çalışanlarımızın yanında olduk. Bizim yönetim anlayışımızda işveren ya da iş yapan şeklinde bir uygulamamız yoktur. Hepimiz biriz. Ben de bir kamu görevlisi olarak, seçim neticesinde seçilen bir başkan olarak bu millete hizmet etmeye çalışıyorum. Belediyenin gelirlerini dengeli şekilde tahsil edip kaynakları yerine harcamak için görevlendirildik. İmzalanan bu sözleşmenin tüm personellerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recayi Karslı ve Bem-Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı M. Salih Yıldırım arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.