ŞEHİTKAMİL?DE KARATECİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

ŞEHİTKAMİL’Lİ KARATECİLER ŞAMPİYONA’DA İDDİALI

Şehitkamil Belediyespor’ un daha önce bir çok Bölge ve Türkiye Şampiyonasında derece elde eden sporcuları 33 Kg Tolga Çip, 30 Kg. Burak Çip ve 50 Kg Semiha Topuz bu şampiyonda da ellerinden gelen her şeyi yaparak kulüplerinin ve Gaziantep’in ismini başarıyla temsil edeceklerini belirttiler.

SPORCULAR ÖZ GÜVENLERİ İÇİN KUTLANMALI

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı Musa Yıldız; Türkiye Çocuklar Karate Şampiyonası’na katılacak sporcuların iyi bir eğitim sürecinden geçtiklerini,  bu kategorideki sporcuların sonuç ne olursa olsun öz güvenleri ve spora olan ilgilerinden dolayı tebrik edilmeleri gerektiğini belirti. Yıldız,  Türkiye’nin birçok ilinden şampiyonaya katılacak sporculara başarı dileğinde bulundu.

ŞEHİTKAMİL’Lİ KARATECİLER ŞAMPİYONA’DA İDDİALI

SPORCULAR ÖZ GÜVENLERİ İÇİN KUTLANMALI