ŞEHİTKAMİL?DEN LİSANSLI SPORCU SAYISINDA REKOR

YEŞİL – SİYAHLI KULÜBÜN 20.000 LİSANSLI SPORCUSU VAR

Kasım ayı içerisinde Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünden alınan resmi verilere göre yeşil – siyahlı kulübün sadece amatör branşlardaki lisanslı sporcu sayısı 18.000 iken, basketbol, futbol ve satranç branşları gibi özerk federasyonlardan alınan veriler bu rakamın üstüne eklendiğinde kulübün lisanslı sporcu sayısı 20.000’leri aşıyor.

4 YILDA 16.000 LİSANSLI SPORCUYU ŞEHRİMİZE KAZANDIRDIK

Şehitkamil Belediyespor Kulübü ile iş birliği içerisinde Gaziantep’e 2009 yılından bu yana 16.000 resmi lisanslı sporcu kazandırdıklarını ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ Göreve başladığımız 2009 yılında Şehitkamil Belediyespor Kulübünün resmi lisanslı sporcu sayısı 3.965 iken şimdi resmi verilere göre 20.000’nin üzerinde lisanslı sporcumuz mevcut. Yine Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünden alınan resmi verilere göre Gaziantep’te faal lisanslı sporcu sayısı anlamında kulübümüz 5.872 sporcu ile kırılması zor bir rekora daha imza atmıştır.  Birçok ilin toplam lisanslı sporcu sayısından daha fazla olan lisanslı sporcu sayımız spora ve sporcuya verdiğimiz önemin açık bir göstergesidir. Bundan sonraki süreçte de spor alanında yaptığımız çalışmalar tüm hızıyla sürecek” ifadelerini kullandı.