ŞEHİTKAMİL?DEN POTADA ŞEKER GİBİ GALİBİYET

GENÇLER UMUT DOLU
Feyyaz Demir ve Mustafa Büyüğün düdük çaldığı müsabaka çekişmeli anlara sahne olurken tamamı genç oyunculardan kurulu bir ekiple Konya deplasmanına giden yeşil–siyahlı ekibin teknik patronu Bülent Erdoğan; galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ve bölgesel ligde elde edilen galibiyetlerin alt yapıdaki sporcuların motivasyonun artmasında önem teşkil ettiğini belirtti.

YEŞİL - SİYAHLI DEV ADAMLARIN ZORLU MAÇ MARATONU ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DE DEVAM EDECEK
Konya deplasmanında elde edilen galibiyetten dolayı sporcuları ve teknik ekibi kutlayan Şehitkamil Belediyespor Kulübü idari Menajeri Metin Alati zorlu maç maratonun önümüzdeki günlerde de yoğun bir tempo ile devam edeceğini bildirdi. Alati, “ 15 kişilik bir ekiple üç kulvarda mücadelemize devam ediyoruz. Sporcularımız son 10 günde 5 maç yaptılar. Önümüzdeki hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız Mersin Moda Spor Maçına kadar alt yapıda 3 zorlu maçımız daha bulunuyor. Bu zorlu virajlardan kayıpsız olarak dönmek istiyoruz. Bizlere her anlamda büyük destek veren Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na futbolcularımız ve kulübümüz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.