ŞEHİTKAMİL?İN POTADAKİ ŞAMPİYONLUĞUNA 1 DURAK KALDI

FARKLI GEÇTİ

Genç Erkekler il şampiyonası play off final serisi 1. maçında dört periyot boyunca üstünlüğü elden bırakmayan Şehitkamil Belediyespor müsabakadan 90-44’lük farklı skorla ayrılarak, seride durumu 1-0’a getirdi ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Yeşil-siyahlı ekip 06 Mart’ta Kamil Ocak Kapalı Spor Salonunda oynanacak play off final serisi 2. maçını da kazanması halinde, 2011 – 2012 Genç Erkekler Basketbolu sezonu şampiyonu olacak. 04- 08 Nisan 2012 tarihlerinde Konya ilinde düzenlenecek 4. grup bölge birinciliği müsabakalarında ilimizi temsil edecek.

ŞAMPİYONLUĞA İNANDIK

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız, Sezona hazırlık sürecinden itibaren bu kategoride şampiyonluğu hedeflediklerini,  sezon içinde yaptıkları çalışmaların ve müsabakalarda alınan sonuçların  ise  başarıyı beraberinde getirdiğini  belirtti. Yıldız; “Play off  final serisi ikinci maçını da kazanarak il şampiyonu olmak istiyoruz. Üst üste 13 maç kazanarak şampiyonluk için son aşamaya gelen sporcularımı, teknik ve idari ekibimi cani yürekten kutluyorum. Play off’daki son maçımıza da tüm Şehitkamil Belediyespor severlerini bekliyoruz “ dedi.