ŞEHİTKAMİL?Lİ TAEKWANDOCULARDAN MADALYA YAĞMURU

ŞEHİTKAMİL’DEN 3 ALTIN 1 GÜMÜŞ 2 BRONZ MADALYALIK PERFORMANS

Türkiye Taekwando Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği tarafından organize edilen Anadolu Yıldızlar Ligi Gaziantep İl seçmesi, Gazikent Spor Salonunda gerçekleştirildi. Toplamda 9 Sporcu ile şampiyonaya katılan yeşil- siyahlı kulübün yarışmadan 6 madalya ile ayrılması yeşil- siyahlı kulüpte büyük sevinç yaşattı. Şampiyonada 65 Kg’da Sadık Umut Mutlu,  33 Kg’da Burak Ölmez, 37 Kg’da Erkan Mercan Altın Madalya elde ederken,  47 Kg’da Hatice Kübra Bulmuş,  gümüş madalya 55 ve 33 Kg’da Damla Ezgi Mutlu ve Elif Nur Kurt bronz madalya almaya hak kazanan isimler oldular.

GELECEĞİN ŞAMPİYON SPORCULARINI HAZIRLIYORUZ

Anadolu Yıldızlar Ligi Gaziantep İl Seçmesi sonrasında,  Şehitkamil Belediyesi taekwando branşı faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediyespor Kulübü Taekwando Antrenörü Mehmet Beyaz “  2000- 2001 doğumlu sporcuların yarıştığı il seçmesinden 6 madalya ile ayrılmak bizleri mutlu etti. Alt yapıya verdiğimiz önem yavaş yavaş meyvelerini veriyor,  umut ediyorum ki bu gün bu başarıyı elde eden sporcular yarınlarda da İl, Bölge ve Türkiye genelinde önemli başarılara imza atarlar. Ben sporcularımızı elde ettikleri başarıdan dolayı kutluyor. Anadolu Yıldızları Şampiyonasında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.