
ŞEHİTKAMİL’DE, SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE MUTLULUĞA ‘EVET’ DEDİLER
BAŞKAN FADILOĞLU, ÇİFTLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Şehitkamil’de evlenmek isteyen 41 çift, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hayatlarını birleştirme kararı aldı. Çiftlerin nikahını kıyan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çiftlere bir ömür boyu mutluluk diledi.
Şehitkamil’de önceki aylarda evlilik hazırlığı yapan 41 çift, evlilik günlerini özel bir tarihle taçlandırmak istedi. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde nikahlarını kıydırmak isteyen çiftleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da yalnız bırakmadı. Şehitkamil Nikah Salonu’nda çiftlerin nikahlarını kıyan Başkan Fadıloğlu, tüm çitlere sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür yaşamalarını diledi.
HAYIRLI BİR YUVA KURMAK İÇİN İLK ADIMI ATTIK
Kendileri açısından anlamlı bir günü, özel bir günle birleştirmek istedikleri için 14 Şubat Sevgililer Günü için nikah günü aldıklarını kaydeden damat Oğuzhan Polat, “Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Bugünü ölümsüzleştirmek adına nikah kıydık. Hayırlı bir yuva kurmak için ilk adımı attık. Bugün Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun nikahımızı kıyması, bizim için özel oldu. Bundan sonraki hayatımız da inşallah bugün gibi mutlu geçer. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
BAŞKANIMIZA, YALNIZ BIRAKMADIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM
Gelin Nevin Palabıyık ise, “14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle nikahımızı bu özel günde kıymak istedik. Nikahımızı, Başkanımızın da kıyması bizim için ayrıca güzel oldu. Çok mutluyum. Başkanımıza da bizleri bu özel günümüzde yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum. Bu özel günümüzde yanımızda olan tüm aile dostlarımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Haberler
ŞAMPİYON, KARİYERİNE YUVASINDA DEVAM EDECEK
FADILOĞLU VE BOZGEYİK, GENÇLERLE BULUŞTU
ÖĞRENCİLER, MUTLU BİR ÇOCUKLUK DÖNEMİ GEÇİRİYORLAR
BAŞKAN FADILOĞLU: “AİLEMİZİN MESELESİ, BİZİM MESELEMİZDİR”
BAŞKAN FADILOĞLU’DAN GAZİLERE ANLAMLI ZİYARET
SAĞLIĞINIZI, ADIM ADIM İYİLEŞTİRİN
ÇINAR: “ÜLKEMİZE ÇOK GÜZEL BİR ESER KAZANDIRMIŞLAR, ÇOK ETKİLENDİK”
GÜL VE FADILOĞLU YETİM AİLE ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ
SATRANÇ AVRUPA ŞAMPİYONASINDA BÜYÜK BAŞARI
ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNE KIRTASİYE SETİ VE OYUNCAK ARMAĞAN EDİLDİ