ŞEHİTKAMİL’DE KUSURSUZ BAYRAM
YILMAZ: “KUSURSUZ BİR BAYRAM İÇİN 7/24 GÖREV BAŞINDAYIZ”
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, bayramın ilk günü kurban kesim alanlarında incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla bayramlaştı. Yılmaz, bayramın en güzel bir şekilde geçmesi için tüm tedbirleri aldıklarını belirterek, 7/24 esasıyla ekiplerin görev başında olacaklarını söyledi.
Şehitkamil Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı’nı rahat ve huzurlu geçirmeleri için tüm tedbirlerini aldı. İlçenin farklı noktalarında oluşturulan kurban kesim alanlarında bayram süresi boyunca denetim ve dezenfekte çalışmaları da devam edecek. Kurban Bayramı’nın ilk günü kesim alanlarında incelemelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, vatandaşların bayramını kutlayarak taleplerini dinledi.
Vatandaşların kusursuz bir bayram geçirmeleri için büyük bir çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, ilgili birimlerin bayram boyunca mesai başında olacaklarını ifade etti. Bayramların birlik ve beraberliğin de simgesi olduğunu anlatan Yılmaz, bu anlamda Şehitkamil’de sorunsuz bir bayram geçirmeyi amaçladıklarını dile getirdi.
Kesim alanlarında yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Yılmaz, vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DE “SPOR ŞENLİĞİ”NE YOĞUN İLGİ
ŞEHİTKAMİL’DEN BAYRAM ÖNCESİ GÖNÜLLERE DOKUNAN “VEFA HİZMETİ”
SOKAK SOKAK GEZEN BAŞKAN YILMAZ’A MAHALLELERDE YOĞUN İLGİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN SUBOĞAZI VE BEDİRKENT’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL'DEN KÖY OKULUNDA RENKLİ ŞENLİK
ŞEHİTKAMİL’DE 19 MAYIS COŞKUSU SOKAKLARA TAŞTI
BAŞKAN YILMAZ, KURBANLIK FİYATLARINI AÇIKLADI
YILMAZ’DAN ÖZEL EĞİTİME ANLAMLI KATKI
DÜLÜK’TE ZİHİN VE BEDEN BULUŞMASI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 19 MAYIS MESAJI