ŞEHİTKAMİL’DE OSMAN ÖZTUNÇ İLE UNUTULMAZ GECE
ŞEHİTKAMİL’DE OSMAN ÖZTUNÇ İLE UNUTULMAZ GECE
Şehitkamil Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 5. Uluslararası Türk Dünyası Edebiyat ve Kitap Festivali’nin ikinci gününde sevilen sanatçı Osman Öztunç sahne aldı.
Şehitkamil Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen “5. Uluslararası Türk Dünyası Edebiyat ve Kitap Festivali ikinci gününde de yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla devam etti. Festival kapsamında düzenlenen etkinlikler, edebiyat ve müziği bir araya getirerek katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Festivalin ikinci gününde sahne alan sevilen sanatçı Osman Öztunç, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen konserde dinleyicilere duygu dolu bir gece yaşattı. Kendine has yorumu ve güçlü sesiyle sahneye çıkan Öztunç, seslendirdiği eserlerle izleyicilerden büyük alkış aldı. Salonu dolduran yüzlerce sanatsever, zaman zaman sanatçının şarkılarına eşlik ederek geceye ayrı bir renk kattı.
Geceye yalnızca Gaziantep’ten değil, Türk dünyasının farklı coğrafyalarından gelen konuklar da yoğun ilgi gösterdi. Macaristan, Kazakistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kırgızistan, Türkmenistan ve Azerbaycan’dan festivale katılan misafirler, ortak kültürün ve sanatın birleştirici gücünü bir kez daha hissetti. Farklı ülkelerden gelen katılımcılar, hem edebiyat etkinliklerinde hem de konser programında duygu dolu anlar yaşadı. Sanatçının eserleri, farklı coğrafyalardan gelen dinleyicileri ortak bir duyguda buluşturdu.
Haberler
ŞEHİTKAMİL ÇOCUK ORKESTRASINDAN COŞKULU 19 MAYIS KONSERİ
ŞEHİTKAMİL’DE KENT GÖNÜLLÜLERİ PROJESİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU
DÜLÜK ANTİK KENTİ’NDE SANAT VE TARİH AYNI TUVALDE BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ ŞİRİNEVLER’DE KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ
ŞEHİTKAMİL’DE KÜLTÜR GEZİLERİ BAŞLADI
ŞEHİTKAMİL’DE 19 MAYIS COŞKUSU GÖKYÜZÜNE TAŞINDI
ŞEHİTKAMİL’DE 15 BİN KİŞİLİK DEV KONSER
ŞEHİTKAMİL’DE 19 MAYIS COŞKUSU GENÇLİK FESTİVALİ İLE BAŞLIYOR
ŞEHİTKAMİL’DE ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL DUYGU DOLU ETKİNLİK
BAŞKAN YILMAZ’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI