ŞEHİTKAMİL’DEKİ CAMİLER BAYRAM NAMAZINA HAZIR

 

İLÇE GENELİNDEKİ TÜM CAMİLER BAYRAM NAMAZINA HAZIR HALE GETİRİLDİ

Şehitkamil Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki tüm camilerin genel temizliklerini tamamlayarak bayram namazına hazır hale getirdi. Yürütülen temizlik hizmeti, cami cemaati tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

Vatandaşın huzur içerisinde ibadetlerini yerine getirmesi adına Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelindeki camilerde hummalı bir çalışma başlatan Şehitkamil Belediyesi, tüm camilerde temizlik ve hijyen çalışması yürüttü. Şehitkamil Belediyesi, İslam alemi açısından büyük öneme sahip Kurban Bayramı öncesinde tüm camilerin genel temizliklerini tamamladı. Özveriyle çalışan temizlik ekipleri, ilk olarak caminin halılarını elektrikli süpürgelerle temizledi. Ekipler, daha sonra cami kapısı, mihrap, minber, ahizeler, kitaplıklar, vestiyerler, ayakkabılıklar, pencereler ve camların temizliğini yaptı. Ayrıca şadırvan ve tuvaletlerle birlikte cami avlularında çevre temizliği yapıldı. Camilerde yapılan temizlik ve hijyen çalışmaları dolayısıyla duydukları memnuniyeti ifade eden cami cemaati, çalışmalar dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ettiler.

 

TEMİZ VE NEZİH BİR ORTAMDA BAYRAM NAMAZIMIZI EDA EDECEĞİZ

Yürütülen temizlik çalışmalarına ilişkin açıklamada bulunan Lütfiye Ali Kılçık Cami İmamı Hulusi Fedakar, “Malumunuz üzere Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte Şehitkamil Belediyemiz tarafından camilerimizde temizlik çalışmaları yapılıyor. Bugün de bizim camimizde çalışmalarını yürütüyorlar. Arkadaşlarımız, camimizin halılarını elektrikli süpürgelerle temizlediler, cami kapısı, mihrap, minber, ahizeler, ayakkabılıklar, pencereler ve camların temizliğini yaptılar. Şu anda camimiz bayram namazına hazır hale geldi. Şehitkamil Belediyemizden Allah razı olsun, camimiz her ay periyodik olarak belediyemiz tarafından temizleniyor. Bu hizmetten her zaman istifade ediyoruz. Belediyemize şükranlarımı arz ediyorum. Cami cemaati olarak, mahalle sakinleri olarak,  temiz ve nezih bir ortamda bayram namazımızı eda edeceğiz. Ben bu vesileyle tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Sağlık, sıhhat, afiyet, huzur içerisinde ve hastalıklardan uzak bir bayram geçirmemizi ümit ediyorum. Cami cemaati ve şahsım adına yapılan bu temizlikten dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve tüm temizlik görevli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.