-.jpeg)
ŞEHİTKAMİL’DEN 50 MİLYON TL’LİK DESTEK
BAŞKAN YILMAZ, 10 BİN 300 AİLENİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, dar gelirli ailelerin yüzünü bu bayram da güldürdü. 10 bin 300 aileye 50 milyon TL’lik nakdi destek vereceklerini açıklayan Başkan Umut Yılmaz, “İhtiyaç sahibi ailelerimizin her zaman yanındayız. Bayramı hep birlikte sevinç ve huzur içinde geçireceğiz” dedi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil’de yaşayan dar gelirli aileleri bu bayramda da unutmadı. Başkan Yılmaz, Kurban Bayramı öncesi ilçede yaşayan 10 bin 300 aileye verilecek desteklerin detaylarını paylaştı.
HER DAİM HALKIMIZIN YANINDAYIZ
Yılmaz, bayramların birlik ve beraberliği pekiştiren günler olduğunu belirterek, “Şehitkamil’imizde tek bir kişinin bile yatağına huzursuz girmesini asla istemiyoruz. Bu doğrultuda 1 yılı aşkın süredir her daim halkımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Düzenli olarak devam eden sosyal yardımlarımıza bu bayram bir yenisini daha ekledik” diye konuştu.
10 BİN AİLEYE 50 MİLYON TL DESTEK VERİLECEK
Kurban Bayramı öncesi Şehitkamil sınırları içerisinde yaşayan 10 bin 300 aileye nakdi destek sağlayacaklarını açıklayan Yılmaz, “Hiç şüphesiz güzel günlere dayanışma ile ulaşacağız. Daha önce sözünü vermiştik. Ekip arkadaşlarımız çalışmalarını tamamladı. 10 bin 300 ailemize toplamda 50 milyon TL’lik bayram desteği vereceğiz. Ödemeler bugün içerisinde hesaplara yatırılacak. Hemşehrilerimin bir nebze de olsa sıkıntılarını giderebiliyorsak ne mutlu bize. Bizler halkımızdan aldığımız manevi destekle halkımız için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yılmaz, sosyal yardımların artarak devam edeceğini ifade ederek, Kurban Bayramı sonrası 10 bin 300 aileye kira ve fatura desteği vereceklerinin müjdesini de verdi.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN SEFAŞEHİR’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE BİLİM KAŞİFLERİ ESERLERİNİ SERGİLEDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN MİLLETVEKİLİ TİPİOĞLU VE GÜLER’LE GAZİKENT’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL ANTİKA PAZARI BU HAFTA İKİNCİ KEZ KAPILARINI AÇIYOR
BAŞKAN YILMAZ ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI
KADINLARIN ESERİ, ŞEHİTKAMİL’DE GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
DÜLÜK’TE MUHTEŞEM TANITIM
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
500 YATAKLI BEYLERBEYİ DEVLET HASTANESİ’NDE İLK KAZMA 2026’DA VURULACAK
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI